50 χρόνια McLaren

50 χρόνια McLaren

1100
0
SHARE

Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου η McLaren γιορτάζει την 50ή επέτειο της, διεξάγοντας μια εορταστική εκδήλωση για τα 2000 μέλη της, στο Woking.

Η Bruce McLaren Motor Racing Limited δημιουργήθηκε επίσημα στις 2 Σεπτεμβρίου του 1963, όταν ο 26χρονος Νεοζηλανδός μαζί με μια μικρή ομάδα για το σχεδιασμό και την κατασκευή των αγωνιστικών αυτοκίνητων που φέρουν το όνομά του, λειτούργησε σε ένα μικρό στενό στο New Malden, του Surrey της Αγγλίας. 50 χρόνια μετά είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της Formula1 με 182 νίκες.

«Η McLaren ξεκίνησε ως όνειρο ενός ανθρώπου, από τότε έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει τις ελπίδες και τα όνειρα περισσότερων από 2000 ανδρών και γυναικών, που εργάζονται ακούραστα όπως έκανε και ο Bruce McLaren, ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα όσα κάνουμε αντικατοπτρίζουν όλα όσα έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν», είπε ο πρόεδρος της ομάδας Ron Dennis.

«Έτσι, 50η επέτειος παρέχει μια ευκαιρία για κάθε εργαζόμενο της McLaren να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα εντελώς κρίσιμο κομμάτι μιας οργάνωσης με ιστορία που σημαίνει πραγματικά κάτι. Πείτε το DNA της McLaren, αν θέλετε. Πείτε το διαχρονικότητα του brand της McLaren, αν προτιμάτε. Πείτε το εταιρική κουλτούρα της McLaren, αν θέλετε. Πείτε το αμείωτη πείνα της McLaren να κερδίσει σε όλα όσα κάνει και ίσως καταλάβετε πιο καλά αυτό που θέλω να πω, αυτό που νομίζω, και αυτό που αισθάνομαι».

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.