Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο Ferrari 599 GTZ Nibbio Zagato

462
1
SHARE

Υπάρχει μια Ferrari εκεί έξω που έχει μια συγκλονιστική τιμή, αλλά υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι η μοναδική στον κόσμο 599 GTZ Nibbio Zagato με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ναι. 1 of 1. Επειδή από τις εννέα 599 GTZ Nibbio Zagato, μόνο μια κατασκευάστηκε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Μιλάμε για τη σπανιότητα.

Η 599 GTZ Nibbio Zagato βασίστηκε στην 599 GTB και στη συνέχεια το σώμα της δόθηκε στον ιταλικό οίκο Zagato. Το αρχικό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 2007, αλλά από τη Zagato βγήκε το 2017, καθιστώντας το αυτοκίνητο σχεδόν τόσο φρέσκο, όσο ήταν στις εκθέσεις για πρώτη φορά. Το δίχρωμο χρώμα του, λευκό και σκούρο μπλε, είναι μοναδικό και είναι σπάνιο να το δούμε σε μια Ferrari.

Η καρδιά της 599 GTZ Nibbio Zagato είναι αυτή που έχει η αρχική GTB: Ένα V12, 6.0 λίτρων κινητήρα, που προσφέρει πάνω από 600 ίππους. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ, το μοναδικό supercar βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη γκαλερί Tomini στο Ντουμπάι. Είναι λίγο μακριά, ναι, αλλά εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε 1.320.000 ευρώ για ένα supercar, τότε είμαστε σίγουροι ότι το ταξίδι είναι ένα τίποτα.Comments

comments

SHARE