Η εξέλιξη της Mercedes-Benz CLK σε 5 λεπτά (1997-2009)

819
0
SHARE

To Cars Evolution στο YouTube κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, που δείχνει πώς εξελίχθηκε η Mercedes-Benz CLK από την έναρξή της μέχρι την πιο πρόσφατη έκδοσή της, 12 χρόνια μετά την παρουσίασή της. Το γερμανικό μοντέλο ήταν μια περίεργη συγχώνευση της E-Class και της C-Class.

CLK GTR

Η CLK GTR, η αγωνιστική της έκδοση, ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο supercar της δεκαετίας του 1990, που κατασκευάστηκε για να αγωνιστεί και μόλις 26 αυτοκίνητα έγιναν για το δρόμο. Μετά την CLK 320 το 1997, το βίντεο μας θυμίζει πόσο αγαπάμε τη GTR, ενώ πιθανότατα προσφέρουμε εκπαίδευση GTR σε μερικούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το βίντεο μας δείχνει δύο σπάνιες εκδόσεις, τη CLK GTR Supersport με V12 7.3 λίτρων και τη CLK GTR Roadster. Δύο Supersport και έξι Roadster συνολικά κατασκευάστηκαν.

Το βίντεο μας δίνει τη συμμετοχή της AMG στην CLK με τα χρόνια. Θυμηθείτε τη CLK 55 AMG του 2003 και τη CLK 63 AMG του 2007. Το βίντεο τελειώνει με τη CLK 500 του 2009, όπου τελειώνει και το πείραμα CLK, η Mercedes-Benz ονόμασε το μοντέλο E-Class Coupe την ίδια χρονιά.Comments

comments

SHARE

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.