Ένα Γερμανικό περιπολικό στο γκαράζ του Jay Leno

723
0
SHARE

Στο τελευταίο επεισόδιο του Jay Leno’s Garage βρέθηκε ένα γερμανικό αστυνομικό περιπολικό, ένα Volkswagen Beetle του 1979. Το αυτοκίνητο ανήκει στον Spike Feresten, ο οποίος είναι ο οικοδεσπότης του “Car Matchmaker” του Esquire Network και του podcast “Spike’s Car Radio”. Απόκτησε το αυτοκίνητο μέσω του φίλου Jerry Seinfeld, fan των γερμανικών αυτοκινήτων.

Το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο Beetle είναι ότι είναι ένα πραγματικό γερμανικό όχημα Polizei, που υπηρέτησε στην αστυνομία από το 1978 έως το 1990. Φανταστείτε ότι έχει τρύπες στα καθίσματα από τσιγάρα, από απρόσεκτους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Αυτό το Beetle διαθέτει σύστημα PA στην οροφή, μαζί με το οικείο μπλε φως. Κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα βρίσκονται οι σειρήνες για να προειδοποιήσουν τον κόσμο ότι ένα υποβαθμισμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας βρίσκεται στο χώρο.Το αυτοκίνητο έχει λιγότερο από 50 ίππους, οπότε η αναζήτηση σε αυτοκινητόδρομο δεν είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Η μόνη τροποποίηση που έκανε ο Feresten ήταν η τοποθέτηση των ζωνών ασφαλείας στα πίσω καθίσματα, διότι δεν υπήρχε ως επιλογή όταν παραγγέλθηκε.

Όταν έφυγε από την υπηρεσία, ρίχτηκε σε μια αποθήκη μέχρι να ανακαλυφθεί το 2007. Κάποιος βρήκε το Beetle και έκανε μια εκτεταμένη εξωτερική αποκατάσταση. Ο Seinfeld άκουσε γι ‘αυτό και το εισήγαγε στις ΗΠΑ. Το χρησιμοποίησε για το επεισόδιο του Bill Maher “Comedians in Cars Getting Coffee” και στη συνέχεια το χρησιμοποίησε σε επεισόδιο στο “Car Matchmaker”. Αυτά έκανε στην τηλεόραση, γιατί από τότε ο Spike το χρησιμοποίησε για τοπικές εκθέσεις αυτοκινήτων.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.