Έβαλε φωτιά μια Mercedes-AMG GT 63 S για να γίνει viral στο...

Έβαλε φωτιά μια Mercedes-AMG GT 63 S για να γίνει viral στο YouTube (βίντεο)

631
0
SHARE

Ρώσος ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG GT 63 S, έβαλε φωτιά το πολυτελές τετράθυρο supercar του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

H συγκεκριμένη GT 63 S ανήκει στo Ρώσο vlogger Mikhail Litvin, ο οποίος έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Σε λίγες μέρες μετά τη δημοσίευσή του βίντεο που καταστρέφει το αυτοκίνητο, έχει προσελκύσει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές.

Υποστηρίζεται ότι ο Litvin αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το ακριβό μοντέλο της Mercedes (!!!) και ισχυρίζεται ότι το έστειλε σε μια τοπική αντιπροσωπεία της Mercedes πέντε φορές, αλλά ο έμπορος προφανώς αρνήθηκε να το επισκευάσει.

Μπορεί ο vlogger να ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε το αυτοκίνητο ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη Mercedes, πιστεύουμε ότι το έκανε για να προσελκύσει συνδρομητές. Εάν αυτό το βίντεο έχει πολλές προβολές και προσελκύει πολλούς νέους συνδρομητές, μπορεί να κερδίσει αρκετά για να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο.

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.