Η Koenigsegg Regera φτάνει στη Γενεύη με 1500+ ίππους

Η Koenigsegg Regera φτάνει στη Γενεύη με 1500+ ίππους

1169
2
SHARE

Η Koenigsegg χρησιμοποίησε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής της Regera.

Την είδαμε ως Regera concept, το μοντέλο παραγωγής έχει το ίδιο σχέδιο, αλλά έχει υποστεί μια «έντονη περίοδο ανάπτυξης, δοκιμών και homologation”, που έχει οδηγήσει σε περισσότερες από 3.000 αλλαγές στο αρχικό μοντέλο.

Η Koenigsegg κυκλοφόρησε λίγες εικόνες, αλλά είπε ότι το μοντέλο παραγωγής θα έχει  ασύρματο φορτιστή smartphone και ένα σύστημα infotainment με συμβατότητα στο Apple CarPlay.

Η ισχύς παρέχεται από ένα biturbo V8 κινητήρα, 5,0-λίτρων, που υποστηρίζεται από τρεις ηλεκτροκινητήρες και ένα μοναδικό σύστημα Direct Drive, που εξαλείφει την ανάγκη για το παραδοσιακό κιβώτιο ταχυτήτων.

 Koenigsegg Regera
Koenigsegg Regera

Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα «μηχανισμό συμπλέκτη που χρησιμοποιεί την υδραυλική σύζευξη για να μετατρέψει τη ροπή στις μεσαίες/υψηλές ταχύτητες κατά τη διάρκεια της γρήγορης επιτάχυνσης. Αυτό επιτρέπει στον κινητήρα εσωτερικής καύσης να κερδίσει στροφές και δύναμη, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός παραδοσιακού κατεβάσματος με ακουστική απόλαυση, ακόμη και χωρίς το παραδοσιακό κιβώτιο ταχυτήτων”.

Χάρη στην υψηλής τεχνολογίας συστήματα μετάδοσης κίνησης, η Regera αποδίδει πάνω από 1.500 ίππους και 2000 Nm ροπής. Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, από τα 0-200  km/h σε 6,6 δευτερόλεπτα, από τα 0-300 km/h σε 10,9 δευτερόλεπτα και από τα 0-400 km/h  σε περίπου 20 δευτερόλεπτα.

Η Koenigsegg δεν έδωσε πληροφορίες για την τιμή, αλλά επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη λάβει αρκετές παραγγελίες.


Comments

comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.