Η Lamborghini Aventador S δε φοβάται το υψόμετρο, μετατρέπεται σε Snowmobile

672
0
SHARE

Από τις προϊστορικές εποχές μέχρι σήμερα, οι Άλπεις είναι το φυσικό φράγμα της Ιταλίας ενάντια σε εχθρικές εισβολές. Η εκπαίδευση στο λιγοστό αέρα είναι μια αποδεδειγμένη τεχνική για την επιτυχία, καθώς το οξυγόνο περιορίζεται με την αύξηση του υψόμετρου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παγωμένη πίστα της Lamborghini χρησιμοποιείται για τις δοκιμές των νέων τεχνολογιών, που προορίζονται για τα αυτοκίνητα παραγωγής. Ως μέρος της Χειμερινής Ακαδημίας, οι “Twelve hours of Livigno” είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθεις τις ικανότητες της νέας Aventador S.

Με λιγότερα οξυγόνο, οι απαιτήσεις οδήγησης ενός supercar 740 ίππων επιδεινώνονται. Οι αντιδράσεις είναι πιο αργές, γεγονός που ωθεί τους οδηγούς στα όριά τους. Η Aventador S διαθέτει στάνταρ τη μαγνητική ανάρτηση που προσαρμόζεται στην παγωμένη επιφάνεια εκατοντάδες φορές το δευτερόλεπτο. Επίσης νέο είναι το σύστημα τετρακίνησης, το οποίο επιτρέπει πιο ομαλές μετακινήσεις μέσα και έξω από τις γωνίες.

Αλλά όλες αυτές οι αλλαγές δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ανάγκη του κινητήρα για οξυγόνο. Όπως τα σώματά μας, οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες περιορίζονται σε μεγάλα υψόμετρα, σε αντίθεση με τους turbo κινητήρες που είναι σε θέση να προσαρμοστούν γρήγορα σε περιορισμένο αέρα με την αύξηση της πίεσης.Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.