Η Spyker στην έκθεση της Γενεύης με ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο

Η Spyker στην έκθεση της Γενεύης με ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο

790
0
SHARE

Η Spyker Cars επέστρεψε και οδεύει προς το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο.

Η Spyker ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης μερικά χρόνια πριν, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία κατάφερε να επιστρέψει μετά τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Volta Volare. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spyker Cars, Victor Muller, θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ αυτοκίνητο στη Γενεύη, στις αρχές Μαρτίου, για να σηματοδοτήσει την αναβίωση της εταιρείας.


Δεν είναι γνωστό σε αυτό το σημείο αν το εν λόγω αυτοκίνητο θα είναι concept ή μοντέλο παραγωγής, αλλά μπαίνουμε στον πειρασμό να πιστεύουμε ότι θα concept. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η Spyker Cars θα έχει ένα πιο στέρεο επιχειρηματικό σχέδιο και θα είναι σε θέση να κατασκευάσει πραγματικά αυτοκίνητα παραγωγής που σε αντάλλαγμα θα φέρουν κέρδος στην εταιρεία για να διατηρηθεί ενεργή και να επεκταθεί.

Τα προηγούμενα μοντέλα και τα concept έδειχναν μεγάλες δυνατότητες, αλλά δεν υπήρχε κατάλληλη διαχείριση και η εταιρεία πτώχευσε.

Σημείωση: Στη φωτογραφία βλέπετε το Spyker B6 Venator Spyder concept

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.