Μάχη στην πίστα: Renault Megane RS 280 Cup vs Hyundai i30 N

420
0
SHARE

Το i30 N της Hyundai εμφανίστηκε ως ένας εκπληκτικά ισχυρός υποψήφιος στο τμήμα των «hot hatches». Είναι φυσικό λοιπόν οι άνθρωποι να θέλουν να δουν αν μπορεί να αντιμετωπίσει τους πιο εδραιωμένους παίκτες σε αυτή την εξειδικευμένη θέση.

Στο τελευταίο βίντεο του Autocar, το Hyundai i30 N μονομαχεί με το Renault Megane RS στην πίστα, το μοναδικό μέρος όπου τα σύγχρονα «hot hatches» μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυναμικό τους.

Πριν προχωρήσουμε, πρέπει να σας πω ότι το Hyundai αποδίδει 250 ίππους και το Renault 280 ίππους, συν το προαιρετικό Cup με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το i30 N στερείται τόσο την σκληρότερη ανάρτηση, όσο και το σύστημα Electronic Limited Slip Differential (E-LSD), τα οποία είναι συμβατά με την έκδοση Performance των 275 ίππων.

Τουλάχιστον διαθέτουν παρόμοια κιβώτια, 6-τάχυτα χειροκίνητα. Στα χαρτιά, το Megane RS έχει το πλεονέκτημα έναντι του Κορεατικού ανταγωνιστή. Αλλά οι μάχες στην πίστα είναι διαφορετικές από τα χαρτιά, έτσι δεν είναι;Comments

comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.