Μια δοκιμασία πολύ διαφορετική από τις άλλες: Volkswagen Golf GTI vs Polo GTI vs up! GTI

449
0
SHARE

Είναι εύκολο να οδηγείς γρήγορα αυτοκίνητα, να βουτάς στις στροφές και να παίζεις με τις ταχύτητες. Όμως, η αργή οδήγηση απαιτεί υπομονή και συγκέντρωση, ρυθμίζοντας τις κινήσεις των ποδιών και των χεριών. Η Volkswagen υιοθέτησε την ιδέα της αργής λωρίδας και την έθεσε σε έναν αγώνα drag μεταξύ του Golf GTI, του up! GTI και του Polo GTI.

Η δοκιμασία που θα δείτε στο βίντεο έχει να κάνει για το ποιος μπορεί να οδηγήσει πιο αργά στα 0-100 km/h. Οι οδηγοί δεν μπορούν να επιβραδύνουν ή να διατηρούν την ταχύτητα. Πρέπει να επιταχύνουν συνεχώς, αλλά να το κάνουν όσο πιο αργό γίνεται, πράγμα που μοιάζει αδύνατο. Ένα ελαφρύ πάτημα του γκαζιού θα επιταχύνει οποιοδήποτε από τα τρία μοντέλα GTI.

Οι τρεις οδηγοί ξεκινούν αργά και προσπαθούν απεγνωσμένα να επιταχύνουν αργά. Ωστόσο, το Golf GTI απογειώνεται, αφήνοντας πίσω του το Polo και up!. Ο οδηγός προσπαθεί να κάνει το καλύτερό για να επιταχύνει αργά, αλλά κάποιος πρέπει να χάσει και αυτό είναι το Golf GTI, που είναι το πρώτο που φτάνει τα 100 km/h. Μετά φτάνει το up! GTI, αφήνοντας το Polo GTI να κερδίσει. Το Polo έκανε χρόνο 2:57:05 για να φτάσει τα 100 km/h, ενώ με τέρμα το γκάζι χρειάζεται μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.Comments

comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.