Πως είναι η Lamborghini Sian λίγο πριν την παράδοση;

273
0
SHARE

Η κατοχή μίας από τις 63 Lamborghini Sian είναι προνόμιο που πολλοί από εμάς δεν θα ζήσουμε ποτέ, μπορούμε όμως να παρακολουθήσουμε τη διαδικασίας κατασκευής της, που είναι εξίσου συναρπαστική. Στο σημερινό βίντεο, βλέπουμε το YouTuber Yanni και το Yannimize να συνοδεύουν το φίλο τους σε ένα ταξίδι στο εργοστάσιο της Lamborghini στην Μπολόνια της Ιταλίας για να δουν τη Lamborghini Sian.

Η Lamborghini Sian βασίζεται στην Aventador και μεταξύ άλλων βελτιώσεων, διαθέτει ένα μοναδικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης. Η Sian προορίζεται για την έναρξη μιας νέας εποχής για το V12 κινητήρα της Lamborghini, που πλέον διαθέτει υβριδική βοήθεια για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: H Supercar Blondie οδηγεί τη Lamborghini Urus by Mansory

Αντί να χρησιμοποιεί παραδοσιακές μπαταρίες, η Sian χρησιμοποιεί έναν τεράστιο υπερσυμπιεστή για να τροφοδοτήσει το ηλεκτρικό τμήμα του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Ο ηλεκτρικός κινητήρας βρίσκεται στο κιβώτιο ταχυτήτων της Sian. Μπορεί να τροφοδοτήσει τη Lamborghini μόνο με ηλεκτρική ισχύ και να λειτουργήσει για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του V12 κατά τη διάρκεια της έντονης οδήγησης.

Αν και ο ηλεκτρικός κινητήρας της Sian παρέχει μόνο 34 ίππους, η παρουσία του υβριδικού συστήματος έχει ως στόχο να εξομαλύνει τις αλλαγές ταχυτήτων, χάρη στη ροπή που παρέχει. Η συνολική ισχύς της Sian φτάνει τους 819 ίππους και αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ισχυρές Lamborghini που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.