Στο γκαράζ του Jay Leno η Porsche Schuppan 962CR

395
0
SHARE

Ορισμένα αυτοκίνητα είναι πιο ξεχωριστά από τα άλλα, αυτό ισχύει και για την Porsche Schuppan 962CR, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο γκαράζ του Jay Leno.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο μετατράπηκε για χρήση στο δρόμο από τον Vern Schuppan με την επίσημη ευλογία της Porsche, που κατασκεύασε μόλις έξι αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου πρωτότυπου. Από τα έξι, το σασί #06 θεωρείται ότι είναι το μόνο που βρίσκεται σήμερα στις ΗΠΑ και είχε μηδενικά χιλιόμετρα, μέχρι που επισκέφθηκε τον Jay Leno.

Ο Matthew Ivanhoe, ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Porsche 962CR, όχι μόνο έφερε το αυτοκίνητο στο πιο περίφημο γκαράζ του κόσμου, αλλά και άφησε τον Leno να το οδηγήσει για πρώτη φορά στη ζωή του.Η Porsche 962CR εφοδιάζεται με έναν twin-turbo, υδρόψυκτο κινητήρα, 3.2-λίτρων, ο οποίος αποδίδει από 550 hp μέχρι 800 hp, ανάλογα με τη ρύθμιση. Η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 370 km/h.

Αυτοκίνητα όπως η Porsche Schuppan 962CR είναι αληθινοί θρύλοι και μία από τις πολύ λίγες φορές που μπορείτε να πείτε με ακρίβεια ότι πρόκειται για αγωνιστικό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας.

Comments

comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.