Τα προβλήματα αν ζεις με μια ηλεκτρική Porsche!

1282
0
SHARE

Ο Tim Burton, γνωστός ως Shmee, έχει ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube αφιερωμένα στο αυτοκίνητο. Στο νέο του βίντεο αποφάσισε να μπει στον κόσμο των EV αγοράζοντας μια Porsche Taycan και η μέχρι τώρα η εμπειρία της φόρτισης ήταν απογοητευτική, όπως δείχνει το παραπάνω βίντεο.

Ο Shmee λέει στην αρχή του βίντεο ότι δεν μπορεί να φορτίσει την Taycan του στο χώρο που σταθμεύει. Ζει σε ένα διαμέρισμα και δεν διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης. Αν παρκάρει την Taycan του σε σπίτι με αυλή, αυτό θα λύσει εν μέρει το πρόβλημα.

Το κύριο πλεονέκτημα ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι ότι δεν χρειάζεται να σταματάτε στα πρατήρια καυσίμων εάν μπορείτε να το φορτίσετε στο σπίτι. Αυτό δίνει στις μπαταρίες την ευκαιρία να γεμίσουν ενώ το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο. Αν πρέπει να οδηγήσετε περισσότερο από ό, τι επιτρέπει η εμβέλεια του, τότε πρέπει να πάτε στους δημόσιους φορτιστές (αν τους βρείτε)

Στο βίντεο, ο Shmee προσπάθησε να φορτίσει το αυτοκίνητό του τέσσερις φορές χωρίς να φτάσει το 100%. Με τα λόγια του Shmee, η υποδομή φόρτισης του Ηνωμένου Βασιλείου και τα ηλεκτρικά οχήματα πρέπει να βελτιωθούν πολύ, εάν το σχέδιο είναι να πουλάνε μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2035 και μετά.

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.