Το 6ο THESSALONIKI TUNING SHOW είναι γεγονός!

Το 6ο THESSALONIKI TUNING SHOW είναι γεγονός!

569
1
SHARE

Η εταιρεία εκθέσεων “VAG Comment” διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, την ετήσια κλαδική έκθεση «Thessaloniki Tuning Show».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 και 21 Απριλίου 2019  και αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύνθετο event αφιερωμένο στον κλάδο του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα στην «after sales» βελτίωση και αναβάθμισή του.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις του χώρου της αυτοκίνησης (αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επισκευαστές, βελτιωτές κλπ.) παρουσιάζοντας όλα τα νέα τους προϊόντα, τις τεχνολογικές εξελίξεις – καινοτομίες και υπηρεσίες.

Σταθερή επιδίωξή μας είναι η έκθεση να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής των δραστηριοτήτων (εξοπλισμός και υπηρεσίες) των εταιριών της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα όμως έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ολοκληρωμένης και πολύπλευρης ενημέρωσης στους επισκέπτες της έκθεσης σε συνδυασμό με μοναδικά και πλούσια θεαματικά events.

Guest συμμετοχή:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 

με 70 ξεχωριστά φορτηγά και 20 περίπτερα (stands) με ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Comments

comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.