Το Audi E-Tron Sportback Concept «συνελήφθη» εν κινήσει σε κορυφή κτιρίου

473
0
SHARE

Τα concept παίρνουν συνήθως τα 15 λεπτά δημοσιότητας στις εκθέσεις Αυτοκινήτων και στη συνέχεια εξαφανίζονται στο σκοτάδι. Αυτό δεν συμβαίνει με το Audi E-Tron Sportback, το ηλεκτρικό SUV που πρωτοεμφανίστηκε στο Auto Shanghai 2017.

Ταξίδεψε στη Γερμανία για να ανέβει στην κορυφή ενός κτιρίου κάπου στο Αμβούργο. Γιατί; Δεν έχουμε ιδέα, αν και θα μπορούσε να έχει σχέση με τη νέα διαφημιστική εκστρατεία της Audi στην πατρίδα της, η οποία περιλαμβάνει την αμφισβητούμενη διαφημιστική πινακίδα «Musk-Have» που δημιουργήθηκε στο Βερολίνο.

Το σύντομο βίντεο που καταγράφηκε από κάποιον από ένα παρακείμενο ψηλότερο κτίριο, δείχνει εν συντομία το E-Tron Sportback σε κίνηση, με τις τεράστιες ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών. Το concept είναι λειτουργικό και ξεχωρίζει με την κεκλιμένη οροφή του.

Το αυτοκίνητο παραγωγής του ηλεκτρικού SUV θα το δούμε το 2019. Είναι κάτι περισσότερο από φήμη, καθώς η ανακοίνωση έγινε από την Audi όταν το concept έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην Κίνα. Ένα χρόνο μετά θα κυκλοφορήσει το E-Tron Quattro και θα χρησιμεύσει ως ένα πιο ευέλικτο «coupe-SUV»Comments

comments

SHARE