Το Mazda RX-7 επιστρέφει στην παραγωγή;

Το Mazda RX-7 επιστρέφει στην παραγωγή;

357
0
SHARE

Οι fan της Mazda επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του RX-7 και του περιστροφικού κινητήρα. Πριν λίγες ημέρες, επιβεβαιώθηκε επίσημα η επιστροφή του κινητήρα το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Επίσης, η Mazda θα ξεκινήσει να κατασκευάζει και να πουλά εξαρτήματα του RX-7 από το Φεβρουάριο του 2021. Αν και αυτό δεν είναι μια πλήρη επιστροφή του RX-7, αλλά όσοι έχουν ανακατασκευάσει ένα RX-7 (ή σχεδιάζουν να το κάνουν) έχουν τώρα την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Σύμφωνα με τη Mazda, θα κατασκευαστούν ανταλλακτικά για τη δεύτερη γενιά Savannah RX-7 (που παράγονταν από το 1985 έως το 1992) και για την τρίτη γενιά RX-7 (που παράγονταν από το 1991 έως το 2002). Ωστόσο, δεν θα κατασκευαστούν όλα τα μέρη. Μόνο επιλεγμένα ανταλλακτικά με ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση θα παράγονται με τη συνεργασία του προμηθευτή κάθε εξαρτήματος.

Υπάρχει μια πλήρης λίστα με τα μέρη που θα κατασκευαστούν, αλλά ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε τους ακριβείς αριθμούς ανταλλακτικών που αναζητάτε, καθώς οι ετικέτες και οι περιγραφές είναι στα Ιαπωνικά. Η Mazda θα ξεκινήσει να κατασκευάζει και να πουλά 30 ανταλλακτικά για το μοντέλο δεύτερης γενιάς και 61 ανταλλακτικά για το μοντέλο τρίτης γενιάς.

Όλα αυτά τα ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω αντιπροσώπων της Mazda.

Gallery: Mazda RX-7 Evolution

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.