Βρέθηκε η αιτία που προκαλεί φωτιά στους κινητήρες της Porsche 911 GT3

Βρέθηκε η αιτία που προκαλεί φωτιά στους κινητήρες της Porsche 911 GT3

750
0
SHARE

Το θρίλερ με τις φωτιές σε δυο κινητήρες της Porsche, που προκάλεσαν το πάγωμα στις πωλήσεις της 911 GT3 του 2014 για την αναζήτηση μιας λύσης, έφτασε στο τέλος του.

Η γερμανική μάρκα βρήκε την λύση και θα αντικαταστήσει τον κινητήρα σε κάθε 911 GT3 του 2014, που είναι συνολικά 785 αυτοκίνητα. Η εταιρεία ζήτησε από όλους τους ιδιοκτήτες της 911 GT3 του 2014 να σταματήσουν την οδήγηση των αυτοκινήτων αμέσως μετά τις δύο πυρκαγιές.

Η Porsche δήλωσε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μια χαλαρή βίδα σε μια μπιέλα του 3.8 λίτρων εξακύλινδρου κινητήρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές στο στροφαλοθάλαμο.

“Στην Porsche είμαστε αυστηροί κατά την εφαρμογή μιας μηχανικής λύσης, ως εκ τούτου, μετά την επιτυχή δοκιμή και την επικύρωση θα εγκαταστήσουμε νέους κινητήρες σε όλα τα οχήματα 911 GT3 του 2014″, έγραψε η Porsche σε επιστολή της προς τους αντιπροσώπους.

Η Porsche δεν έχει ορίσει ημερομηνίες για το πότε θα γίνει η ανάκληση των οχημάτων, λέγοντας ότι οι πελάτες θα έχουν περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Comments

comments

SHARE

LEAVE A REPLY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.